Schriek verhuizingen

Uw verhuisspecialist voor verhuizingen naar Spanje

Lees meer

Schriek verhuizingen

Uw verhuisspecialist voor verhuizingen naar Spanje

Verder lezen

Schriek verhuizingen

Uw verhuisspecialist voor verhuizingen naar Spanje

Lees verder

Internationaal verhuizen

Gaat u verhuizen naar Spanje of Portugal?
Laat Schriek verhuizingen u compleet ontzorgen!

Verhuizen in Nederland?

Uw verhuizing geregeld van A tot Z.
Dat is heel normaal bij Schriek!

Tijdelijke opslag nodig?

Soms komt het voor dat u uw oude adres al moet verlaten, terwijl u de sleutel van uw nieuwe adres nog niet ontvangen heeft.

Internationaal verhuizen zonder stress met Schriekverhuizingen

Bent u van plan om binnenkort internationaal te verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf dat u kan ondersteunen? Dan bent u bij Schriekverhuizingen aan het juiste adres. Schriekverhuizingen is al vele jaren gespecialiseerd in het verhuizen van zowel bedrijven als particulieren naar diverse landen in de wereld, zoals Spanje, Frankrijk, Portugal en Noorwegen. Gaat u een nieuwe start maken in een ander land en zoekt u iemand die uw volledige inboedel zonder enige problemen naar het buitenland kan brengen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons motto: Geen weg te ver voor Schriekverhuizingen!

Waar u ook gaat wonen in het buitenland: wij kunnen u helpen om uw verhuizing zonder zorgen en stress te laten verlopen. Zelfs als u denkt dat het haast onmogelijk is om uw inboedel te verhuizen, kunnen wij uw verhuizing tot in de puntjes regelen. En omdat u gedurende de gehele verhuizing begeleiding krijgt van onze ervaren professionals, staat u er op geen enkel moment in het proces alleen voor.

Verhuizen in Nederland? Wij ondersteunen u graag

Schriekverhuizingen kan u niet alleen ondersteunen bij internationale verhuizingen, maar kan u tevens helpen als u naar een nieuw adres in eigen land gaat verhuizen. Of u nu met uw gezin in een ander huis gaat wonen of met uw personeel naar een nieuw bedrijfspand gaat verhuizen: wij helpen u graag om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

De verhuisservice van Schriekverhuizingen

Schriekverhuizingen levert een zogeheten full verhuisservice. Dit betekent dat wij niet alleen uw inboedel in de verhuiswagen laden en de verhuiswagen naar uw nieuwe adres rijden, maar dat wij u tevens kunnen ondersteunen bij het demonteren van spullen, het inpakken van de inboedel, het uitpakken van de inboedel en het weer monteren van uw spullen. Huurt u onze ervaren verhuizers in voor uw verhuizing, dan hoeft u zelfs niets te doen om uw verhuizing goed te laten verlopen. Dit betekent dat de stress van een verhuizing aan u voorbij gaat en u zich enkel kunt focussen op de nieuwe start die u gaat maken.

Daarnaast kunnen wij u niet alleen helpen met het verrichten van verhuiswerkzaamheden, maar kunnen wij bovendien uw boedel opslaan door middel van boedelopslag. Het tijdelijk opslaan van uw spullen kan in eigen land, maar kan ook in het buitenland georganiseerd worden. Moet u uw spullen tijdelijk ergens opslaan, dan kunnen wij u helpen om uw inboedel netjes en volledig veilig weg te zetten tot u de spullen weer kunt gebruiken.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u dat Schriekverhuizingen alle zorgen voor u uit handen neemt tijdens uw verhuizing? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nationale of internationale verhuizing en u krijgt inzicht in het kostenplaatje van onze voordelige verhuisservice.